• Slekkerboys winnaar 14e Paul Loete ALS-toernooi

    22 aug 2022
  • Slekker Boys winnaar van het 14e Paul Loete ALS toernooi

    Afgelopen zaterdag vond de finaledag plaats van de veertiende uitgave van het Paul Loete ALS Toernooi. Slekker Boys werd de winnaar, buurtgenoot Rios’31 eindigde na een spannend wedstrijdverloop op de tweede plaats.

    Zaterdag werd de finaleronde in poulevorm afgewerkt, alle deelnemende teams speelden drie wedstrijden van  steeds dertig minuten tegen elkaar. Slekker Boys en Rios’31 waren duidelijk aan elkaar gewaagd, hun onderlinge wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Beide ploegen wonnen hun twee andere poulewedstrijden, waardoor het doelsaldo de winnaar bepaalde. Dat was twee goals in het voordeel van Slekker Boys dat daardoor de wisselbeker mee naar huis mocht nemen. Rios eindigde dus als tweede, de derde plaats was voor het tweede elftal van sc Susteren en het Duitse sc Selfkant werd vierde.

    In de poule waarin om de plaatsen vijf tot en met acht werd gespeeld, toonde St. Joost zich op zaterdag de sterkste, de ploeg won alle wedstrijden. SV Breberen nam de zesde plaats in, SNA uit Montfort werd zevende en het organiserende Conventus’03 werd achtste en laatste.