• EVV wint Paul Loete ALS toernooi

    11 sep 2021
  • In de voorbije week werd op de velden van Conventus’03 voor de dertiende keer het Paul Loete ALS Toernooi afgewerkt. Het tweede elftal van EVV werd uiteindelijk de winnaar, op doelsaldo werd het tweede elftal van SC Susteren maar nipt achter zich gehouden.

    Op zaterdag werd de finaleronde afgewerkt. Op deze drukbezochte laatste wedstrijddag kwamen alle zeven ploegen in actie. Er werd in poulevorm gespeeld. EVV en Susteren stonden na twee duels van 45 minuten qua puntenaantal op gelijke hoogte. De onderlinge wedstrijd tussen beide ploegen eindigde in een gelijkspel. Omdat EVV met duidelijke 6-1 cijfers de baas was over SC Selfkant, ging de wisselbeker mee naar echt.

    De complete uitslag: Eerst plaats EVV II, tweede plaats Susteren II, derde plaats SC Selfkant II, vierde plaats Slekker Boys, vijfde plaats St. Joost, zesde plaats RIOS’31 en de zeven plaats was voor het organiserende Conventus’03.

    De organisatie bedankt spelers en trainers voor hun sportieve inbreng. In augustus 2022 zal de volgende uitgave van het Paul Loete ALS Toernooi plaatsvinden.