• Brian Dijcks nieuwe jeugdcoördinator

  20 jul 2023
 • Met trots verwelkomen we Brian Dijcks, een gedreven voetballer en betrokken persoonlijkheid die een waardevolle aanwinst is voor onze jeugdafdeling.
  Brian krijgt de pittige taak om Bram Loete op te volgen, die na drie jaar helaas gestopt is.
   
  Op zijn 23e levensjaar heeft Brian al een lange en indrukwekkende geschiedenis als voetballer. Sinds 2004 heeft hij de groene grasvelden van Conventus’03 als zijn thuis beschouwd en heeft hij een liefde voor het spel ontwikkeld die hem nooit heeft verlaten. Zijn toewijding aan het voetbal heeft hem niet alleen geholpen bij het ontwikkelen van vaardigheden op het veld, maar heeft hem ook gemaakt tot de warme en vertrouwde persoon die hij is buiten de lijnen.
   
  Zijn passie voor voetbal gaat hand in hand met zijn academische reis. Als een toegewijde student in Eindhoven, streeft hij naar een succesvolle carrière als Software Full Stack Developer binnen de ICT-wereld. Zijn vastberadenheid en doorzettingsvermogen om zowel op het voetbalveld als in zijn studie uit te blinken, zijn bewonderenswaardig en inspirerend voor ons allemaal.
   
  Wat hem nog specialer maakt, is zijn verlangen om een centraal aanspreekpunt te zijn voor onze voetbalclub. Hij begrijpt het belang van open communicatie en wil graag beschikbaar zijn voor al onze clubleden. Zijn vriendelijke en benaderbare houding maakt hem de ideale persoon om naar toe te gaan voor elk probleem, suggestie of gewoon een goed gesprek.
 • Met Brian in ons midden kunnen we er zeker van zijn dat onze club een omgeving zal blijven die gebaseerd is op vertrouwen, respect en teamwork. Hij is vastbesloten om niet alleen zijn eigen vaardigheden te ontwikkelen, maar ook anderen te helpen groeien en bloeien binnen onze voetbalclub.
   
  Hij zal veelal op de velden te vinden zijn, om alle ontwikkelingen van dichtbij te volgen. Samen met de HJO (Marco Pennings) zal hij het jeugdbeleid verder uitzetten en uitdragen.
   
  Laten we Brian Dijcks hartelijk verwelkomen en hem steunen in zijn missie om onze club naar nieuwe hoogten te brengen. Samen zullen we streven naar sportieve triomfen en onvergetelijke momenten, zowel op als buiten het veld. 
   
  Brian veel plezier en succes gewenst!