• ALS Toernooi

  18 aug 2021
 • Dinsdag 24 augustus start Paul Loete ALS Toernooi

  Het Paul Loete ALS Toernooi, hét voorbereidingstoernooi voor de voetbalclubs in met name de gemeente Echt-Susteren, gaat op dinsdag 24 augustus van start. Voor de dertiende keer wordt dit evenement georganiseerd, ook nu weer op de velden van Conventus’03.

  Op dinsdag start het toernooi om 19.00 uur in poule A met de duels RIOS tegen Slekker Boys en Susteren II neemt het op tegen SC Selfkant. De wedstrijden duren steeds dertig minuten, alle ploegen spelen die avond tegen elkaar. De nummers één en twee plaatsen zich voor de winnaarspoule, die op zaterdag wordt gespeeld. De teams die als nummer drie en vier eindigen strijden op zaterdag voor plaats vijf tot en met acht.

  Donderdag 26 augustus is het de beurt aan de teams in poule B. Om 19.00 uur vindt de aftrap plaats tussen EVV II en St. Joost. Op hetzelfde ogenblik neemt thuisclub Conventus het op tegen RKAVC, dat voor het eerst deelneemt aan het toernooi. Ook nu wordt in poulevorm gespeeld, in totaal speelt elk team drie wedstrijden.

  Zaterdag 28 augustus staat vanaf 17.30 de finaleronde gepland. De entree voor deze duels is gratis, wél kunnen mensen een donatie doen welke ten goede komt aan het ALS fonds.

  Aangezien we op alle toernooidagen meer dan 75 toeschouwers verwachten zijn wij verplicht om bij de toegang te controleren op een test- of vaccinatiebewijs. Zonder dit bewijs is toegang helaas niet mogelijk. Wij rekenen op uw begrip.