Fortuna Sittard - NEC (vrijdag 6 oktober 2017)

Fortuna Sittard speelt op vrijdag 6 oktober 2017 thuis tegen NEC Nijmegen. Voor de leden en vrienden van Conventus '03 zijn er kaarten te koop tegen een gereduceerd tarief van € 5,00 per kaart. Wil jij samen met je vriend(en) en/of vriendin(nen) deze wedstrijd bezoeken, stuur dan uiterlijk vóór 1 oktober een mailtje naar info@conventus03.nl met vermelding van het aantal kaarten. 

 

Winnaar Paul Loete ALS-toernooi 2017

De debutant op het ALS-toernooi heeft op zaterdag 26 augustus de beker mee naar huis mogen nemen. SC Selfkant e.V. slaagde erin om 8 punten te pakken uit 4 wedstrijden en hield daarbij RIOS '31 achter zich op doelsaldo. We willen uiteraard de kampioen, SC Selfkant e.V., feliciteren en graag alle teams, vrijwilligers en supporters bedanken voor hun inzet en bijdrage aan het ALS-toernooi 2017 en niet te vergeten hun bijdrage aan de stichting ALS.

 

Foto: Uwe Schlender (Sport Physio)

 

Voor meer informatie over het toernooi en de stichting ALS, klik hier.

 

Digitale wedstrijdformulier: belangrijk!

Vanaf het seizoen 2017-2018 worden alle voetbalwedstrijden van de KNVB vastgelegd met het digitale wedstrijdformulier op een smartphone of tablet. Om vanaf de eerste wedstrijd een goede start te kunnen maken, is het belangrijk dat de vereniging een aantal voorbereidingen treft in Sportlink Club. Dit noemen we het mobiele digitale wedstrijdformulier. Kortweg mDWF.

 

Bereid je hier alvast op voor en download de KNVB wedstrijdzaken app (uit de Google Play store of de Apple store) en controleer of je gegevens en foto’s nog kloppen.

 

Belangrijk: zonder correcte digitale spelerspas kun je vanaf dit seizoen niet meer deelnemen aan wedstrijden.

 

Kun je niet inloggen of weet je niet welk e-mailadres in sportlink is geregisterd? Stuur dan een mail naar  secretariaat@conventus03.nl met de volgende gegevens:

Naam

Adres + postcode

Telefoonnummer

E-mailadres waarmee je wilt registreren

 

Wil je alvast wat meer informatie omtrent het mobiele digitale wedstrijdformulier? Klik dan hier.