Roda JC - VVV-Venlo (zaterdag 16 december)

Roda JC biedt ons de mogelijkheid om tegen een goedkoop tarief om op zaterdag 16 december naar de thuiswedstrijd te gaan tegen VVV-Venlo. Een toegangskaart voor een volwassene kost € 12,50 en voor een kind t/m 12 jaar € 7,50.

 

Wil jij samen met je vriend(en) en/of vriendin(nen) deze wedstrijd bezoeken? Stuur dan een e-mail naar info@conventus03.nl met vermelding van je naam, e-mail, adres, woonplaats en ID nummer.
Je krijgt van Conventus '03 een kortingscode waarmee je de kaarten zelf online kunt bestellen tegen een gunstige prijs.
Bestellingen dienen uiterlijk donderdag 7 december ontvangen te zijn. We hebben maximaal 20 kortingscodes tot onze beschikking, dus op = op.

 

Het is niet mogelijk om met deze kortingscodes fysieke kaarten af te nemen.

 

Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles (vrijdag 24 november)

 

Conventus en ClubCollect

Best clubleden,

 

Ongetwijfeld hebben jullie ervaren dat de club volop in beweging is. Er wordt een aantal slagen gemaakt om de club (nog) professioneler te besturen. Eén van deze slagen betreft de inning van de contributie. In het verleden kostte het vaak moeite alle contributies tijdig te innen. Dat willen we graag verbeteren. Daarom is de inning van de contributie uitbesteed aan ClubCollect, een organisatie die ruime ervaring heeft met het innen van contributies. Voor alle duidelijkheid: ClubCollect is geen incassobureau. Dit samenwerkingsverband levert zowel de leden als de club voordelen op. Het voordeel voor jullie is het grote gebruiksgemak waarmee de betalingen voldaan kunnen worden en de mogelijkheid om gespreid te betalen (voor gespreid betalen wordt echter een klein bedrag in rekening gebracht).

 

Wat betekent dit samenwerkingsverband concreet?
ClubCollect neemt de administratieve verwerking van de contributie-inningen over. ClubCollect zal via SMS en e-mail contact opnemen met alle leden (zorg er daarom voor dat de vereniging recente en juiste gegevens van u heeft). De betaalverzoeken worden verstuurd via SMS en e-mail. Door op een link te klikken komt u op uw persoonlijke betaalpagina van ClubCollect en hier kunt u uw factuur inzien, downloaden en betalen. Hier kunt u ook kiezen om uw contributie in één keer te betalen of in termijnen. De betalingen verlopen via automatische incasso of via iDEAL. Gespreid betalen kan alleen via automatische incasso.

 

Een deel van uw persoonsgegevens (naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer) zal hiervoor worden verstrekt aan ClubCollect en zullen alleen zichtbaar zijn voor de penningmeester, voor ClubCollect en u als clublid. Deze verwerking is noodzakelijk ter uitvoering van het lidmaatschap van de vereniging, meer specifiek de verwerking van betalingsgegevens voor de verenigingscontributie. Deze verwerking zal plaatsvinden geheel conform de vereisten onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 8 onder b Wbp). U als clublid kunt erop vertrouwen dat uw gegevens veilig worden opgeslagen, niet voor andere doeleinden dan de contributiebetaling worden gebruikt en nooit aan derden worden verstrekt voor commerciële doeleinden. Meer informatie over de behandeling van persoonsgegevens door ClubCollect kunt u vinden op https://clubcollect.com/legal/privacy-statement.html.

 

Wanneer u vragen heeft over bovenstaande neemt u dan contact op met de penningmeester.
Voor meer informatie over ClubCollect verwijs ik u graag naar de website www.clubcollect.com.

 

Het Bestuur

Lees verder

 

Uitnodiging algemene jaarvergadering

Geacht lid,

 

Bij deze wordt u uitgenodigd voor het bijwonen van de jaarvergadering van vv Conventus’03, welke gehouden zal worden op vrijdag 24 november, aanvang 20.30 uur, in de kantine van onze vereniging. Afmelden bij Paul Wolfs (tel. 0475-785429 of via mailadres  secretariaat@conventus03.nl) of bij een van de overige bestuursleden.

 

Klik hier om de uitnodiging te openen van de algemene jaarvergadering.

 

Conventus '03 bedankt haar nieuwe sponsoren!

Sinds een aantal weken heeft Conventus '03 er weer een aantal nieuwe (kleding)sponsoren bij. De O7 is helemaal in het nieuw aangekleed met hun nieuwe shirtsponsor Hartjes' Ontwikkelvisie. Het eerste elftal heeft nieuwe wedstrijdtenues mogen ontvangen van Goertz Assurantiën. Daarnaast hebben Mondzorg Molenbeecke, de Boesjer en  JACO-Technics ervoor gezorgd dat onze seniorenteams weer zijn voorzien van nieuwe sporttassen en gloednieuwe presentatiekleding. Wat wil je nog meer als voetbalclub? Conventus '03 wilt haar (nieuwe) sponsoren hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan het nieuwe seizoen!