Seizoensafsluiting

 

Afscheidswedstrijd Perr Schuurs (Fortuna Sittard)

 

Rabobank Clubkas Campagne

Graag willen we jullie laten weten dat Conventus '03 ook dit jaar weer meedoet met de Rabobank Clubkas Campagne. Wij zouden het zeer op prijs stellen als jullie ons zouden willen helpen met deze campagne. Iedereen die aangesloten is bij de Rabobank krijgt hier namelijk bericht van. Deze mensen kunnen maximaal 2 stemmen uitbrengen op voetbalvereniging Conventus '03. Daarvoor hopen wij op jullie steun! Er kan vanaf morgen (8 mei 2018) gestemd worden. 

 

Aanmelden Jeugdkamp 2018

Op zaterdag 9 en zondag 10 juni vindt weer het jaarlijkse jeugkamp plaats! Er worden weer allerlei leuke activiteiten gedaan, waaronder het bekende bosspel en de fameuze wedstrijd tegen de ouders op zondagmorgen!  De kosten voor dit jeugdkamp bedragen slechts € 10,00 euro per kind. Aanmelden kan t/m 13 mei 2018

 

Download hier het info- en aanmeldingsformulier of vraag in de kantine naar een aanmeldingsformulier. Tot zaterdag 9 juni 2018!

 

Bennie Salemink nieuwe hoofdtrainer Conventus '03

Met ingang van het komende seizoen is Bennie Salemink aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer van 5e klasser Conventus '03 uit Maria Hoop - Koningsbosch.
Bennie Salemink, 32 jaar en woonachting in Landgraaf, is nu nog als hoofdtrainer bezig aan zijn derde en laatste seizoen bij Walburgia uit Ohé en Laak en wordt dus de opvolger van Kevin Stawenga.
Zoals bekend gaat Kevin volgend jaar aan de slag bij 4e klasser RKSV Sylvia uit Landgraaf en was Conventus '03 dus genoodzaakt op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer.
Met de aanstelling van Bennie als nieuwe hoofdtrainer is het bestuur ervan overtuigd het ingang gezette proces, het inpassen in de selectie en het continu blijven ontwikkelen van instromende jeugdspelers, voort te kunnen zetten.