Nieuwe Hoofd Jeugdafdeling

Vanaf het seizoen 2018-2019 heeft Conventus'03 een nieuwe Hoofd Jeugdafdeling gevonden in de vorm van Marco Pennings. Marco Pennings is 31 jaar, woont in Jabeek en is een échte man van de club.

 

Hij zal onder andere nauw betrokken worden bij de samenwerking met v.v. SNA. Verder zal Marco het aanspreekpunt zijn voor trainers en leiders wanneer er vragen zijn. Marco is uiteraard ook benaderbaar voor ouders en spelers, mits er vragen zijn waarvoor U niet bij de trainer(s) en/of leider(s) terecht kunt. Onze nieuwe Hoofd Jeugdafdeling zal proberen regelmatig een training/wedstrijd te bezoeken van onze jeugdteams, zodat hij een goed beeld van iedereen kan vormen.

 

Voor vragen kunt U Marco Pennings bereiken via e-mail, WhatsApp of telefoon.
E-mailadres: hoofdjeugdafdeling@conventus03.nl
Telefoon: +31 6 38 77 26 22

 

Conventus '03 is ontzettend blij met de toevoeging van Marco Pennings binnen de jeugdafdeling. Wij wensen Marco veel succes in zijn nieuwe rol!

 

Teamindelingen Jeugd (2018-2019)

Vanaf het seizoen 2018-2019 zullen de jeugdafdelingen van v.v. SNA en Conventus ’03 samen verder gaan als één jeugdafdeling. Samen staan we immers sterker!

 

Door onderstaand op lees verder te klikken kunnen jullie de indelingen raadplegen. Hiervoor heb je wel een PDF-reader nodig.

De invulling van de technische staf, trainingstijden en locaties zal weldra volgen. 

Lees verder

 

Voorbereiding senioren (2018-2019)

 

Bennie Salemink nieuwe hoofdtrainer Conventus '03

Met ingang van het komende seizoen is Bennie Salemink aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer van 5e klasser Conventus '03 uit Maria Hoop - Koningsbosch.
Bennie Salemink, 32 jaar en woonachting in Landgraaf, is nu nog als hoofdtrainer bezig aan zijn derde en laatste seizoen bij Walburgia uit Ohé en Laak en wordt dus de opvolger van Kevin Stawenga.
Zoals bekend gaat Kevin volgend jaar aan de slag bij 4e klasser RKSV Sylvia uit Landgraaf en was Conventus '03 dus genoodzaakt op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer.
Met de aanstelling van Bennie als nieuwe hoofdtrainer is het bestuur ervan overtuigd het ingang gezette proces, het inpassen in de selectie en het continu blijven ontwikkelen van instromende jeugdspelers, voort te kunnen zetten.