Fortuna Sittard @ Conventus '03

Afgelopen maandag waren Finn Stokkers en Fatih Kurnaz aanwezig op ons sportcomplex om onze jongens en meisjes eens aan de slag te zien en wat nieuwe trucjes aan te leren. Onze jeugdspelers waren behoorlijk onder de indruk en mochten zelfs een partijtje met de twee profspelers van Fortuna meedoen!

Namens Conventus '03 willen wij Fortuna Sittard, samen met Finn en Fatih in het speciaal, bedanken voor deze geweldige ervaring. Ontzettend bedankt namens al onze jeugdspelers!

En niet vergeten vrijdag: nao veure!

 

Aanmelden Jeugdkamp 2018

Op zaterdag 9 en zondag 10 juni vindt weer het jaarlijkse jeugkamp plaats! Er worden weer allerlei leuke activiteiten gedaan, waaronder het bekende bosspel en de fameuze wedstrijd tegen de ouders op zondagmorgen!  De kosten voor dit jeugdkamp bedragen slechts € 10,00 euro per kind. Aanmelden kan t/m 13 mei 2018

 

Download hier het info- en aanmeldingsformulier of vraag in de kantine naar een aanmeldingsformulier. Tot zaterdag 9 juni 2018!

 

Bennie Salemink nieuwe hoofdtrainer Conventus '03

Met ingang van het komende seizoen is Bennie Salemink aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer van 5e klasser Conventus '03 uit Maria Hoop - Koningsbosch.
Bennie Salemink, 32 jaar en woonachting in Landgraaf, is nu nog als hoofdtrainer bezig aan zijn derde en laatste seizoen bij Walburgia uit Ohé en Laak en wordt dus de opvolger van Kevin Stawenga.
Zoals bekend gaat Kevin volgend jaar aan de slag bij 4e klasser RKSV Sylvia uit Landgraaf en was Conventus '03 dus genoodzaakt op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer.
Met de aanstelling van Bennie als nieuwe hoofdtrainer is het bestuur ervan overtuigd het ingang gezette proces, het inpassen in de selectie en het continu blijven ontwikkelen van instromende jeugdspelers, voort te kunnen zetten.

 

Voetbalontwikkelingsplan

Onze voetbalvereniging investeert in haar toekomst. De afgelopen maanden is binnen de vereniging hard gewerkt aan het opstellen van een visie voor de gehele vereniging. Het resultaat: een duidelijke missie en visie, omschreven en uitgewerkt in het voetbalontwikkelingsplan (afgekort VOP).

 

"Momenteel zie je dat we door de vele inspanningen meer jeugdleden hebben. Om het maximale uit een jeugdspeler te halen is er een voetbalontwikkelingsplan opgesteld. Hierin is afgesproken hoe we de jeugdspelers gaan trainen en coachen, maar ook hoe we jeugdtrainers gaan opleiden en met elkaar omgaan. Dit is een grote stap vooruit voor deze club” aldus jeugdcoördinator Ronald Housmans.

 

Benieuwd naar de invulling van dit voetbalontwikkelingsplan? Ga dan naar onze pagina Voetbalontwikkelingsplan onder het tabblad  Jeugd.

 

Seizoensplanning

Hieronder de planning voor het resterende seizoen voor de jeugdafdeling:

 

Laatste training najaar: woensdag 13 december 2017 (m.u.v. JO17)
Eerste training voorjaar: maandag 5 februari 2018
Laatste training voorjaar: donderdag 31 mei 2018

 

De senioren volgen een andere planning. Klik hier om het winterprogramma voor de senioren te downloaden.