Seizoensplanning

Hieronder de planning voor het resterende seizoen voor de jeugdafdeling:

 

Laatste training najaar: woensdag 13 december 2017 (m.u.v. JO17)
Eerste training voorjaar: maandag 5 februari 2018
Laatste training voorjaar: donderdag 31 mei 2018

 

De senioren volgen een andere planning. Klik hier om het winterprogramma voor de senioren te downloaden.

 

Bingo avond (vrijdag 15 december)

Op vrijdag 15 december organiseert het derde elftal van Conventus '03 een leuke bingo avond. Er zijn deze avond verschillende leuke en unieke prijzen te winnen. Wie van jou vrienden en/of vriendinnen zouden hier zeker aan moeten deelnemen?

 

Zie onderstaande poster voor meer informatie.

 

 

Conventus '03 bedankt haar nieuwe sponsoren!

Sinds een aantal weken heeft Conventus '03 er weer een aantal nieuwe (kleding)sponsoren bij. De O7 is helemaal in het nieuw aangekleed met hun nieuwe shirtsponsor Hartjes' Ontwikkelvisie. Het eerste elftal heeft nieuwe wedstrijdtenues mogen ontvangen van Goertz Assurantiën. Daarnaast hebben Mondzorg Molenbeecke, de Boesjer en  JACO-Technics ervoor gezorgd dat onze seniorenteams weer zijn voorzien van nieuwe sporttassen en gloednieuwe presentatiekleding. Wat wil je nog meer als voetbalclub? Conventus '03 wilt haar (nieuwe) sponsoren hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan het nieuwe seizoen!
 

 

Digitale wedstrijdformulier: belangrijk!

Vanaf het seizoen 2017-2018 worden alle voetbalwedstrijden van de KNVB vastgelegd met het digitale wedstrijdformulier op een smartphone of tablet. Om vanaf de eerste wedstrijd een goede start te kunnen maken, is het belangrijk dat de vereniging een aantal voorbereidingen treft in Sportlink Club. Dit noemen we het mobiele digitale wedstrijdformulier. Kortweg mDWF.

 

Bereid je hier alvast op voor en download de KNVB wedstrijdzaken app (uit de Google Play store of de Apple store) en controleer of je gegevens en foto’s nog kloppen.

 

Belangrijk: zonder correcte digitale spelerspas kun je vanaf dit seizoen niet meer deelnemen aan wedstrijden.

 

Kun je niet inloggen of weet je niet welk e-mailadres in sportlink is geregisterd? Stuur dan een mail naar  secretariaat@conventus03.nl met de volgende gegevens:

Naam

Adres + postcode

Telefoonnummer

E-mailadres waarmee je wilt registreren

 

Wil je alvast wat meer informatie omtrent het mobiele digitale wedstrijdformulier? Klik dan hier.