Conventus '03 @ Fortuna Sittard - Jong Ajax

Afgelopen vrijdag waren onze jeugdspelers ook aanwezig bij de wedstrijd Fortuna Sittard - Jong Ajax. Onze kleine tifosi hebben Fortuna Sittard naar de overwinning en de periodetitel weten te schreeuwen, en bovendien hebben ze een fantastische avond beleefd samen met hun ouders en trainers!

Benieuwd naar wat onze spelers allemaal hebben meegemaakt op deze avond? Jespe van der Laak (O11) heeft een mooi artikel geschreven samen met zijn teamgenoten en vriendjes over het avontuur in het Fortuna Sittard stadion.

Lees verder

 

Voetbalontwikkelingsplan

Onze voetbalvereniging investeert in haar toekomst. De afgelopen maanden is binnen de vereniging hard gewerkt aan het opstellen van een visie voor de gehele vereniging. Het resultaat: een duidelijke missie en visie, omschreven en uitgewerkt in het voetbalontwikkelingsplan (afgekort VOP).

 

"Momenteel zie je dat we door de vele inspanningen meer jeugdleden hebben. Om het maximale uit een jeugdspeler te halen is er een voetbalontwikkelingsplan opgesteld. Hierin is afgesproken hoe we de jeugdspelers gaan trainen en coachen, maar ook hoe we jeugdtrainers gaan opleiden en met elkaar omgaan. Dit is een grote stap vooruit voor deze club” aldus jeugdcoördinator Ronald Housmans.

 

Benieuwd naar de invulling van dit voetbalontwikkelingsplan? Ga dan naar onze pagina Voetbalontwikkelingsplan onder het tabblad  Jeugd.

 

Seizoensplanning

Hieronder de planning voor het resterende seizoen voor de jeugdafdeling:

 

Laatste training najaar: woensdag 13 december 2017 (m.u.v. JO17)
Eerste training voorjaar: maandag 5 februari 2018
Laatste training voorjaar: donderdag 31 mei 2018

 

De senioren volgen een andere planning. Klik hier om het winterprogramma voor de senioren te downloaden.