Conventus '03 @ Fortuna Sittard - Jong Ajax

Afgelopen vrijdag waren onze jeugdspelers ook aanwezig bij de wedstrijd Fortuna Sittard - Jong Ajax. Onze kleine tifosi hebben Fortuna Sittard naar de overwinning en de periodetitel weten te schreeuwen, en bovendien hebben ze een fantastische avond beleefd samen met hun ouders en trainers!

Benieuwd naar wat onze spelers allemaal hebben meegemaakt op deze avond? Jespe van der Laak (O11) heeft een mooi artikel geschreven samen met zijn teamgenoten en vriendjes over het avontuur in het Fortuna Sittard stadion.

Lees verder

 

Hollandse avond

 

Voetbalontwikkelingsplan

Onze voetbalvereniging investeert in haar toekomst. De afgelopen maanden is binnen de vereniging hard gewerkt aan het opstellen van een visie voor de gehele vereniging. Het resultaat: een duidelijke missie en visie, omschreven en uitgewerkt in het voetbalontwikkelingsplan (afgekort VOP).

 

"Momenteel zie je dat we door de vele inspanningen meer jeugdleden hebben. Om het maximale uit een jeugdspeler te halen is er een voetbalontwikkelingsplan opgesteld. Hierin is afgesproken hoe we de jeugdspelers gaan trainen en coachen, maar ook hoe we jeugdtrainers gaan opleiden en met elkaar omgaan. Dit is een grote stap vooruit voor deze club” aldus jeugdcoördinator Ronald Housmans.

 

Benieuwd naar de invulling van dit voetbalontwikkelingsplan? Ga dan naar onze pagina Voetbalontwikkelingsplan onder het tabblad  Jeugd.

 

BK Projects sponsort inloopshirts

Ook voor het seizoen 2017-2018 sponsort BK Projects van Bjorn Köhlen weer de warmlooptenues voor Conventus '03 1. BK Projects is gespecialiseerd in projectmanagement en salessupport. Ook weet BK Projects als geen ander een echte winnaar op te sporen: in 2015 en 2016 werd het derde elftal namelijk al kampioen met tenues van deze top sponsor... Dat belooft veel goeds voor 2018!

 

Namens Conventus '03 hartelijk dank!

 

Kaarten Roda JC - Ajax (woensdag 7 februari 2018)

Roda JC biedt ons wederom de mogelijkheid om tegen een goedkoop tarief om op woensdag 7 februari naar de thuiswedstrijd te gaan tegen Ajax. Aanvangstijdstip van deze wedstrijd is 20.45 uur. Een toegangskaart voor een volwassene kost € 12,50 en voor een kind t/m 12 jaar € 7,50.

 

Wil jij samen met je vriend(en) en/of vriendin(nen) deze wedstrijd bezoeken? Stuur dan een e-mail naar info@conventus03.nl met vermelding van je naam, adres, woonplaats + ID nummer.
Bestellingen dienen uiterlijk maandag 22 januari ontvangen te zijn.