Website

Steeds meer mensen maken gebruik van internet en apps. Zodoende ben je namelijk ook op deze pagina terecht gekomen! In 2006 maakte Conventus '03 voor het eerst gebruik van een website. Voorheen werd er altijd gecommuniceerd via telefoon en hing er bij de plaatselijke cafetaria altijd een lijst op met opstellingen voor het komende weekend. Sinds 2013 heeft de website een nieuwe update gekregen en vanaf 2017 hebben we dan ook de mobiele website gelanceerd met een nieuwe frisse look.  

 

Ook op social media is Conventus '03 steeds actiever. Zo hebben we sinds een aantal jaren ook een eigen Facebookpagina, een eigen YouTube kanaal en een eigen Google+ pagina. Zie rechter kolom.

 

De oude website van 2006. De oude website van 2013.

 

Webteam

Het webteam zorgt ervoor dat de website actueel en up-to-date blijft. Ook wanneer er problemen zijn wordt het webteam ingeschakeld om deze te verhelpen. De beheerder(s) van de verschillende social media kanalen zorgen voor de invulling van de desbetreffende pagina's en kanalen. Mocht je problemen ondervinden met de website en/of de verschillende social media kanalen, gelieve ons dan op de hoogte te stellen via website@conventus03.nl

 

Functie: Naam: Telefoonnummer: E-mailadres:
Webmaster/social media beheerder: Jordi Cranssen +31 6 13 50 82 86 website@conventus03.nl
Social media beheerder(s): Maikel Nelissen    
  Paul Wolfs +31 6 12 74 47 99 secretariaat@conventus03.nl